Alok Vaid-Menon hosszú kritika


Alok Vaid-Menon Budapesten járt, és bár ne tette volna. FYI: ezt az embert a korábbi erényfitogtatás cikk elemzettjei hívták ide és próbálták aztán a kijelentéseit mosdatni.

"A nagyon zavaró dolog, hogy ha Alok Vaid-Menon vagy bárki más tényleg bárki vagy bármi lehet (tehát a saját fogalmai szerint nem éri erőszak és kirekesztés, vagyis alapvető emberi jogai érvényesülnek), ha a személyes szubjektív tapasztalat, öndefiníció lesz minden politikai követelés alapja, ha nem lehet objektíven egy felnőtt férfi és egy kislány között különbséget tenni, akkor azoknak a kijelentéseknek, amik miatt a petíció indult Alok Vaid-Menon Prideon való szerepeltetése ellen tökéletesen értelme van.

Alok Vaid-Menon még csak nem is egy NGO, vagy egy think tank, nem technológiafejlesztés, nem policy. Azt sem írom, hogy hipszter, mert a hipsztereknek van kulturális tőkéjük, néha műveltségük. Hála istennek végképp nem jogalkotó vagy jogalkalmazó. Viszont legalább megmutatja, milyenek a valóságátíró dogmák valamilyen szinten gyakorlatba ültetve.

Szabad identitásválasztás? Pontosan addig tart, ameddig valakinek az érdekérvényesítő képessége. Próbáljon csak meg egy kislány nem kislányként idenfitikálódni, ha éppen egy pedofil azt kezdené pedzegetni, hogy „létezik-e tökéletes áldozat”."

http://dinamo.blog.hu/2017/08/01/alok_vaid_menon_a_budapest_prideon_amikor_ket_es_fel_ora_hosszabb_mint_az_orokkevalosag

Popular posts from this blog

MÉLTATÁS EGY RENESZÁNSZ EMBERRŐL - Weiler Péter, a Puncs.hu üzletvezetője, projektművész

Művészetről és ideológiáról Weiler Péter Godot Galériás kiállítása kapcsán

keresztinterjú 2: Nemes Z. Márióval, Kiss Kata és Simon Bettina interjúja